Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2006 23:31 - ЕВРОПЕЙСКИ ДНЕВНИК-Подаръците
Автор: dobromir Категория: Новини   
Прочетен: 993 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.12.2006 01:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много хубави подаръци раздава Дядо Коледа в зимата на нашето присъединяване. За дългогодишния ни главен преговарящ Меглена Кунева той донесе еврокомисарски пост. И то не какъв да е, а отоговорен. Следенето за качеството на подаръците е отговорна задача, предвид факта, че и догодина ще се намерят джуджета, които да пускат по-евтини подаръчета на послушните дечица, но на съмнително качество.
Българинът получи своята Европа, добре опакована, точно за нова година, ама още не е развързал и панделката - примерът в последния момент се разбра, че българските самолети не могат свободно да обхождат единното ни европейско небе. Кой знае още колко големи и малки "подаръчета" ще заизскачат от синята торба с 25 -те звезди.  В скоби - май едното подаръче си го получихме, като почна да ни спира тока! Подаръци преди новата година получиха и няколко много известни престъпници -  Демби, Темерута, Дъртия, Къро.... Абе хубави подаръци, няколкокалибрени, доставени точно на място. Вътрешният министър само остана без подарък. Хубаво щеше преди Коледа, или покрай нова година да получи един двама заловени килъри. А, и Големият Маргин получи подарък от правосъдието ни, като го пуснаха от затвора, буквално защото търка нара. Болен бил. Още колко "болни" получиха подарък. Даже и собствениците на Индиго, къдего загинаха толкова деца. Сега ще видим и за шефовете на Топлото, дето ги прибраха, дали правосъдието ни е подготвило някое подаръче. Вальо държавата го храни и пои в ареста вече 6 месеца, останалите трима - кой знае! България е хубава страна, казват чужденците. Подаръците ни ги раздават на килограм. Лошото е, че тази година със или без система за "сляпо кацане" шейната на Дядо Коледа ще пристигне...и подаръци ще има, за всички от сърце. ВЕСЕЛА КОЛЕДА!


Тагове:   дневник,


Гласувай:
0



1. artanis - за самолетите
15.12.2006 01:24
Според мен проблемът със самолетите не е в някакви скрити опити ЕС да "прецака" България, а това са чисто и просто реципрочни мерки.

Всички знаят, че целта на правителството е Балкан да бъде разработен и продаден на всяка цена (включително и на цената българските пътници да плащат десетократно по-скъпи билети за същите километри при тотална липса на редовни полети от и за България). Така че много европейски нискобюджетни компании не могат да оперират на българския пазар, често спирани от тромавите процедури за регистрация, разпределянето на дестинациите и други непазарни подходи. Реципрочната мярка е забрана на Балкан и другите български компании да летят в ЕС (тук говоря хипотетично, не знам да има такава забрана).

Изход: либерализация на този пазар в България.

лека нощ:
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobromir
Категория: Новини
Прочетен: 341550
Постинги: 130
Коментари: 180
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930